Přehled akcí


Pamatujte
Kongresové centrum Praha nezajišťuje rezervace vstupenek na jednotlivé akce.

Parkování
je v Kongresovém centru Praha jak na venkovním, tak i podzemním stání ZPOPLATNĚNO.

Ubytování
Ubytování a občerstvení v našem hotelu Holiday Inn Prague.
Kongresové centrum Praha
Akce roku 2024
ABBA symphonic
13. 09. 2024 1370
ABBA symphonic

ABBA symphonic Největší hity legendární skupiny ABBA v podání nejlepší revivalové kapely a symfonického orchestru v Praze! Slavná skupina ABBA slaví padesátiny! Dancing Queen, Money Money Money, SOS, Waterloo, Mamma Mia, Happy New Year, Thank You For The Music, The Winners Takes It All, Fernando a mnoho dalších! Živý symfonický orchestr vytvoří velkolepý hudební doprovod a umocní emoce, které Abba zanechala v srdcích fanoušků po celém světě.  VSTUPENKY ZDE

Rumours of Fleetwood Mac
22. 09. 2024 1775
Rumours of Fleetwood Mac

Fanoušci americko-anglické rockové formace Fleetwood Mac si budou moci své oblíbené hity znovu vychutnat naživo. V pražském Kongresovém centru je 22. září 2024 zahraje výběr hudebníků vystupujících pod názvem Rumours of Fleetwood Mac. Rumours of Fleetwood Mac osobně podporuje zakládající člen skupiny Fleetwood Mac Mick Fleetwood. Jejich vystoupení je dokonalou poctou jedné z nejpozoruhodnějších rock and rollových skupin. Mimořádně emotivní představení Fleetwood Mac,vyjádřil se Mick Fleetwood. Chválou na vystoupení Rumours of Fleetwood Mac nešetřil ani prestižní britský deník Sunday Times, který napsal: Ohromující a neuvěřitelně přesný obraz první světové legendární skupiny.
 VSTUPENKY ZDE

Korncert
23. 09. 2024 - 25. 09. 2024 1777
Korncert

Po beznadějně vyprodané O2 Aréně přidává Jiří Korn na četné žádosti svých fanoušků ještě jednu show, a to v pražském Kongresovém centru! Show velkolepého elegána, který se již na vždy zapsal do dějin České hudební scény, nejen díky své celoživotní originalitě, unikátní barvě hlasu, ale především i svou vášní pro muzikál, tanec a step. Po dlouhých více než 30 letech sólového ticha, přichází se svou velkolepou sólovou show s názvem “KORNCERT”, se kterou navštíví vybraná místa po celé republice. Chce se tak stát přístupnějším pro všechny, kteří značku Jiří Korn mají nesmazatelně uloženou ve své paměti. „Pojďme společně odložit žal, užít si show, kterou bych rád věnoval každému z vás.“ Můžete se těšit na unikátní program, na velkorysé scénografické zpracování a na profesionalitu skvělých tanečníků a tanečnic, kde jsou hlavním obsahem nestárnoucí hity Jiřího Korna. To vše v originálním propojení s velkoplošnou projekcí. Jiří Korn “v tanečních dobrý pozor dával” a vytvořil si svůj speciální “Windsurfing”. Noc nebude ve “znamení lenochoda”, ba naopak to bude fičet. “Nejdřív je trénink a pak teprve show”, je proto “prken kapitán”. Přijďte si vychutnat “plnou náruč” našeho klenotu.
 VSTUPENKY ZDE

Leoš Mareš Tour
01. 10. 2024 - 02. 10. 2024 1777
Leoš Mareš Tour

Leoš Mareš. Kluk z Berouna, který se do povědomí dostal nejdříve jako moderátor, ale pak se to nějak zvrtlo a poprvé se skutečně proslavil jako zpěvák. A také jako ten, co nosí kožichy. Ano, na prahu milénia ho specifikovala TŘI SLOVA Emoce, nevšednost a kožich. Jeho touha být slavný byla spalující, jeho cílevědomost fascinující. Ale jak zní v jedné jeho skladbě “Vždycky chtěl jen hvězdy uvádět, svou výřečnost na podiu předvádět“. A právě proto jako zpěvák “Nikdy nezažil, jak při turné chutná kalba” Ale TEĎ, teď se to stane. Teď možná dostal svůj NEJLEPŠÍ NÁPAD. V roce 2024, Leoš Mareš uvede sám sebe v originální, okázalé show, s níž se vypraví přímo za vámi do vašich měst. Připravil si pro vás vodopád podívané, na které uslyšíte všechny jeho hity, ale také skladby, které znají pouze fajnšmekři, kteří jeho alba před dvaceti lety projeli celá. Zažijete ho ve všech showbyznysových polohách, tak jak ho máte rádi. Ještě musí “Všechny texty po večerech nastudovat, po rádiu chorošku natrénovat” Už teď je ale jasné, že svou energií uchvátí publikum. Samozřejmě nebudou chybět tanečníci, velkorysé scénografické zpracování, mnoho kostýmů a nekonečně překvapení. Přijďte i ve vašem městě poznat, „Who`s that man“.
 VSTUPENKY ZDE

Rhythm of the Dance
05. 10. 2024 1777
Rhythm of the Dance

Do Česka přijíždí strhující Rhythm of the Dance, nová show, která bere dech svou energií, a vtáhne diváky do irské historie i současnosti. V čem je Rhythm Of The Dance jedinečná? Kromě špičkových tanečníků, kteří více než 25 let ohromují publikum ve více než 51 zemích na 5 kontinentech, je show ojedinělá i živým doprovodem prostřednictvím nejlepších irských hudebníků a zpěváků. V kapele nechybí tradiční irský rámový buben bodhran, housle, flétny, akordeon, banjo a píšťaly. Právě kombinace talentu a historie s nejmodernějšími technologiemi činí Rhythm Of The Dance výjimečnou. Diváci se mohou těšit na dvouhodinovou akční show plnou autentických irských písní a tanců, které přenesou diváky jak do uliček Dublinu, tak k mýtickým mohylám dávných druidů. Součástí představení je i improvizace bez hudby, pouze na rytmus zpěvu a dochází tak k naprosto jedinečnému a neopakovatelnému živému propojení. Tento zážitek se nezapomíná.
 VSTUPENKY ZDE

ZRUŠENO
The Wall
19. 10. 2024 2766
The Wall

40. výročí vydání alba „The Wall“ skupiny Pink Floyd THE WALL - A Rock Opera je nově vytvořená akce k oslavě 40. výročí vydání The Wall, jedenáctého studiového alba skupiny Pink Floyd, kterého se od jeho vydání v roce 1979 prodalo po celém světě více než 20 milionů kopií. THE WALL - rocková opera za účasti prvotřídních baletních tanečníků, živé kapely a jedinečných zpěváků na scéně a řady vizuálních efektů vytváří jedinečný a ohromující zážitek z epického alba The Wall. Jedná se o jednu ze zbrusu nových inscenací, kterou musíte vidět!
 VSTUPENKY ZDE

Máša a medvěd
20. 10. 2024 2766
Máša a medvěd

Přijďte zažít úžasnou hudební show s oblíbenými postavami z pohádky Máša a medvěd! Toto nerozlučné duo přijíždí do České Republiky se zbrusu novou show plnou rošťáren, nových písniček a hlavně spousty zábavy a smíchu! Během 60-minutového představení budete svědky nezapomenutelných dobrodružství Máši a Medvěda, která vás vtáhnou do jejich světa plného veselých situací a vtipných momentů. Po představení se děti budou moci setkat s oblíbenými postavičkami, prohlédnout si je zblízka a dokonce se s nimi vyfotit. Dopřejte svým dětem radost a zábavu! Přijďte na muzikálové představení Máša a medvěd a prožijte s nimi nezapomenutelné rodinné chvíle plné smíchu a radosti!
 VSTUPENKY ZDE

Pražský filmový orchester
27. 10. 2024 1370
Pražský filmový orchester

Zažijte nezapomenutelný večer plný filmové hudby! Pražský filmový orchestr pod taktovkou dirigenta Jiřího Korynty přináší velkolepý koncert, který představí v pražském kongresovém centru! Více jak 70 umělců na jednom pódiu! Diváci se mohou těšit na skladby z filmů Star Wars, Pán Prstenů, Games of Thrones, Harry Potter, Piráti z Karibiku a další známé melodie stříbrného plátna. Koncert bude bohatý na fantastickou filmovou hudbu od světově známých hudebních skladatelů, jakými jsou např. John Williams, Hans Zimmer, Howard Shore nebo James Horner.  VSTUPENKY ZDE

Děti ráje 2
09. 11. 2024 - 24. 11. 2024 1370
Děti ráje 2

Je to tady - dlouho očekávané pokračování nejúspěšnějšího českého HIT-muzikálu Děti ráje! Patnáct let od původní premiéry nadšení diváci, vyprodané divadelní sály i sportovní haly si sami říkali o druhý díl. Životy hrdinů, které již důvěrně znáte – Toma, Stanleyho, Mickeyho, Báry, Michala, Evy, Kájiny, Šoumena i Čusbuse, ovlivní nepředvídané události, které zamíchají osudy všech obyvatelů Bičovic. Nová dobrodružství, trocha romantiky, maličko nostalgie, ale především – spousta zábavy!
 VSTUPENKY ZDE

Ennio Morricone & Nino Rota
11. 11. 2024 1777
Ennio Morricone & Nino Rota

Ennio Morricone a Nino Rota jsou dnes právem považováni za ikony světové filmové hudby. Přehlídka věnovaná jejich tvorbě představí nejdůležitější etapy kariéry obou skladatelů, od ikonických písní šedesátých let až po melodie napsané pro filmy Sergia Leoneho a vytvořené pro Hollywood. Program vám umožní nejen slyšet díla nepřekonatelných mistrů naživo, ale také podniknout jedinečnou emocionální cestu po vlnách kreativity Roty a Morriconeho, ve které se věčná témata prolínají s vnitřním světem tvůrců. Ideovým inspirátorem projektu byl Marcello Rota, světově uznávaný dirigent. Hudbu z filmů hrají sólisté, kteří se zapsali do dějin italské i světové kinematografie: Nello Salza (trubka), Ludovico Fulci (klavír) Susanna Rigacci (soprán). Pod bezvadným vedením Maestra Morriconeho odehráli více než 500 koncertů po celém světě.
 VSTUPENKY ZDE

Lords of the Sound
25. 11. 2024 1777
Lords of the Sound "Music is Coming"

Orchestr LORDS OF THE SOUND se vrací do ČR s obnoveným programem «Music is coming» „Music is coming“ - to je neuvěřitelná kombinace živého zvuku orchestru, vokálního souboru a skutečné magie, kterých jsou plné vaše oblíbené filmy a počítačové hry v žánru fantasy. V uchvacujícím provedení členů orchestru zazní hudba z těchto slavných filmů a počítačových her: Game of Thrones, The Mandalorian, Vikings, Dune, Harry Potter, The Witcher, Pán prstenů, Wonder Woman, The Chronicles of Narnia, Avatar, Fantastic Beasts, Mad Max, Guardians of the Galaxy, Mortal Kombat, Star Wars, Matrix, The Fifth Element, Pirates of the Caribbean a další. Tyto filmy se mohou lišit žánrem a dějem, ale všechny spojuje skutečné kouzlo, působící i za hranicemi Bradavic, které orchestr LORDS OF THE SOUND vykouzluje prostřednictvím hudby. Každá nota, každý pohyb dirigenta, každý nástroj umožňuje posluchačům pohroužit se do jiných světů, kde mají své místo pohádky, mýty, draci, nevídaná stvoření, jakož i nadpřirozené síly. Rozhodně nás navštivte a zažijte plnou sílu živého hudebního proudu! V programu „Music is Coming“ se představí hudebníci z orchestru, rocková kapela, talentovaní sólisté i vokální soubor. Slibujeme vám večer nezapomenutelných dojmů a skutečný hudební zázrak! Celková délka programu koncertu je cca 2,5 hodiny včetně přestávky.
 VSTUPENKY ZDE

ROYAL LONDON BALLET - LABUTÍ JEZERO
27. 11. 2024 - 28. 11. 2024 2766
ROYAL LONDON BALLET - LABUTÍ JEZERO

Nejslavnější balet světa Labutí jezero v podání sólistů z Royal London Ballet poprvé v ČR Nádherná hudba, dojemný příběh o věrné lásce, a především skvělé baletní výkony sólistů Royal London Ballet a dalších členů mezinárodního souboru navazuje na tradici vánočních baletních představení v Praze, Brně a Ostravě. Royal London Ballet patří k londýnskému Opera House a pojí je dlouhá společná historie, která se začala psát v roce 1732. Již v roce 1734 zde bylo uvedeno první baletní představení. Od té doby jak divadelní, tak baletní soubor dosáhl světové proslulosti. Sólisté Roayal London Ballet se spolu s mezinárodním týmem poprvé představí v České republice. Labutí jezero od P. I. Čajkovského je snad nejznámějším baletním dílem na světě. Jeviště plné ladných baletek - labutí - vznášejících se na špičkách nad hladinou si zamilují nejen baletní nadšenci, ale i běžné kulturní publikum. Představení je svoji pohádkovou atmosférou a velmi melodickou hudbou vhodné i pro starší děti. Romantický příběh prince Siegfrieda a krásné princezny Odetty zakleté do podoby labutě představuje základní kámen klasické baletní školy a již téměř stopadesát let patří k nejúspěšnějším titulům světových divadel.
 VSTUPENKY ZDE

Prime Orchestra
30. 11. 2024 1370
Prime Orchestra

PRIME ORCHESTRA - Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024 Tato hudební show je skutečnou senzací! Bouře emocí a dojmů, drajv a šílená energie! Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024 - legendární rockové hity 20. a 21. století v originální reinterpretaci inovativního crossoverového orchestru - PRIME ORCHESTRA! ROCK SYMPHO SHOW je skutečným zážitkem a vyvolává bouři nadšení po celé Evropě. Četné rozhovory, publikace a televizní reportáže podnítily zájem o otázku - jaký by měl být moderní orchestr? Každý, kdo byl na koncertě Prime Orchestra, zná odpověď! Nová ROCK SYMPHO SHOW 2024 jsou 2 hodiny čistého hudebního adrenalinu 35 hudebníků a zpěváků na pódiu! Je to nová zářivá show, noví zpěváci, nové hudební experimenty a samozřejmě oblíbené skladby, které se již staly značkou Prime Orchestra.  Vstupenky zde

Queenshow
01. 12. 2024 1370
Queenshow

Největší hity legendární skupiny QUEEN! Slavná skupina slaví 50 let od svého průlomu a show na její počest dorazí do Prahy!Queenshow, považovaná za jednu z nejlepších tribute kapel v Evropě a se silnými show věrnými duchu a magii Queen a Freddieho Mercuryho, si vysloužila potlesk kritiků a veřejnosti. Queenshow je mezinárodně uznávaná Queen Tribute Show.  VSTUPENKY ZDE

YAMATO- THE DRUMMERS OF JAPAN
08. 12. 2024 1370
YAMATO- THE DRUMMERS OF JAPAN

Celosvětově proslulý bubenický ansámbl YAMATO z japonského hlavního města bubenického řemesla Prefektury Nara, se po dvou letech vrací zpět do České republiky! Fenomenální bubeníci plánují na rok 2024 světové turné s novým konceptuálním představením ”Hinotori - The wings of the Phoenix“ a v rámci World Tour 2024 zavítají také do šesti měst České republiky. Představí se postupně v Ostravě, Zlíně, Plzni, Hradci Králové, Brně a turné zakončí v Praze. V roce 2024 bubeníci vyjíždějí s novým představením ”Hinotori - The wings of the Phoenix“, které bude oslavou pohybu, vytrvalosti, pevné vůle v cestě za zdrojem života – Sluncem. Jak už jsme u souboru YAMATO zvyklí, bude to opět strhující audio-vizuální show, která vás zvedne ze sedadel! Bubeníci YAMATO si vždy svou propracovanou kompozicí doslova podmaní publikum, vyprodávají sály po celém světě, sklízí ovace a skvělé recenze. 2 hodiny nekonečné energie Taiko bubeníků YAMATO – The Drummers of Japan je vždy nezapomenutelným zážitkem pro všechny věkové skupiny.
 VSTUPENKY ZDE

Mireille Mathieu
17. 12. 2024 - 18. 12. 2024 2766
Mireille Mathieu

Mireille Mathieu přidává druhý koncert v Praze na svém turné 60 YEARS OF LOVE. Pro velký zájem přidává Mireille Mathieu se svým doprovodným orchestrem druhý koncert dne 18. 12. 2024 v Kongresovém centru Praha. Francouzská šansoniérka se díky obrovskému úspěchu u českých fanoušků vrací do Prahy ráda a letos tak bude mít opět dva koncerty - 17. a 18. prosince - v rámci svého nového turné, které poeticky nazvala 60 years of love. Hvězdu světového šansonu Mireille Mathieu miluje publikum po celém světě. Je nástupkyní legendární francouzské šansoniérky Edith Piaf. A stejně jako její slavná předchůdkyně zpívá Mireille Mathieu vždy naživo a s plným nasazením. Za 60 let v hudebním průmyslu vydala nespočet originálních písní a koncertovala snad na všech světadílech. O její popularitě svědčí i miliony prodaných alb. Jako světově proslulá zpěvačka spolupracovala s největšími hvězdami jako Paul Anka, Charles Aznavour, Tom Jones, Julio Iglesias a řadou dalších. Její písně jako Mon Credo, Acropolis Adieu či Santa Maria de la Mer se nesmazatelně zapsaly do hudební historie. Mireille Mathieu přijíždí do Prahy s novým koncertním programem, který ve dvou termínech 17. a 18. 12. rozzáří předvánoční atmosféru a jistě naladí diváky a posluchače, kteří si možná právě jeden z těchto koncertů nadělí jako krásný dárek ještě před rozsvícením vánočních stromečků. Oba koncerty se konají v Kongresovém centru Praha, které se kromě renovovaného koncertního sálu tradičně pyšní skvělou akustikou.
 VSTUPENKY ZDE

Kongresové centrum Praha
Akce roku 2025
International Festival Ballet - největší “LABUTÍ JEZERO“ na světě
12. 01. 2025
International Festival Ballet - největší “LABUTÍ JEZERO“ na světě

: 2764

Baletní soubor INTERNATIONAL FESTIVAL BALLET uvádí největší "Labutí jezero" na světě v Praze, Brně a Ostravě, v doprovodu orchestru
Jedinečnost představení bude spočívat v tom, že soubor v Praze, Brně a Ostravě předvede nejvetší Labutí jezero na světě.
48 labutích baletek na pódiu je svým způsobem rekord. Obvyklý počet bílých labutí v představení „Labutí jezero“ bývá 16-24.
Představení bude taktéž doprovázet Festival Orchestra.
International Festival Ballet.
Baletní představení “Labutí jezero” (Balet o dvou dějstvích na hudbu P. I. Čajkovského) za doprovodu orchestru.
Nesmrtelná baletní klasika Petra I. Čajkovského je známá po celém světě a nepřestává okouzlovat lidi všech věkových kategorií. Každý zná romantický příběh „Labutí jezero“, ve kterém vystupují bílá a černá labuť a který se stal se synonymem elegance klasického baletu na nejvyšší úrovni. 
Nemá smysl znovu opakovat obsah příběhů těchto nesmrtelných uměleckých děl, stačí říci, že diváci, kteří přijdou na tato představení, se na krátkou dobu ponoří do světa romantiky a krásy, ale také získají spoustu dojmů poté, co proniknou do feérií lásky a smrti, věrnosti a zrady, smíchu a slz, strachu i odvahy, do všeho toho, co souvisí se světovou kulturou, se světovým dědictvím a s mistrovskými uměleckými díly z celého světa.
Vynikající herecký soubor, ztělesňující vše to, čemu se říká “škola klasického baletu“ – tedy přísně klasickou eleganci, svěží dech jednadvacátého století, dokonalou techniku provedení a neomezenou šíři ruské duše v kombinaci s vpravdě královskou nádherou kostýmů a dekorací.
Baletní soubor INTERNATIONAL FESTIVAL BALLET byl založen v roce 2011. Skupina sjednotila mladé a talentované umělce z nejlepších divadel.
Soubor s velkým úspěchem hostovalo v USA, v Itálii, v Německu, ve Francii, v Holandsku, v Belgii, ve Finsku, v Portugalsku, v Číně, v Brazílii, v Mexiku a v dalších zemích.
 VSTUPENKY ZDE

Duke Ellington Orchestra
17. 01. 2025
Duke Ellington Orchestra

: 2766
Loni oslavil 100. výročí The Duke Ellington Orchestra - jediný orchestr, jenž může oficiálně nést jméno legendárního amerického muzikanta Edwarda „Duke“ Ellingtona, největšího jazzového skladatele dvacátého století. Duke orchestr osobně vedl přes 50 let, mezi roky 1923 a 1974. V roce 2025 bude Duke Ellington Orchestra pořádat tři exkluzivní koncerty v České republice, konkrétně v Brně, Praze a Pardubicích. Tato vystoupení budou jedinými příležitostmi zažít mistrovské jazzové interpretace tohoto orchestru v Česku v daném roce. Koncerty slibují být nezapomenutelnými událostmi pro milovníky jazzu a jsou důkazem trvalého odkazu génia Duke Ellingtona. Bude se s jistotou jednat o jeden z největších jazzových zážitků u nás v roce 2025. Ellingtonova kariéra, která trvala více než pět desetiletí, zahrnovala přes dva tisíce skladeb, mezi nimiž jsou „It Don’t Mean a Thing (If It Ain’t Got That Swing)“, „Mood Indigo“, „Sophisticated Lady“ a mnoho mnoho dalších. Jako jedna z nejznámějších afroamerických osobností minulého století ovlivnil Duke Ellington miliony lidí po celém světě i doma a jeho talent pro melodie a mistrovství v textuře, rytmu a kompozici jsou v historii jazzu nepřekonatelné. 
 VSTUPENKY ZDE

Fantom opery
19. 03. 2025 - 27. 03. 2025
Fantom opery

: 1777
Jedna z nejkrásnějších a nejpozoruhodnějších světových produkcí v historii, kterou už vidělo více než 160 milionů lidí v 193 městech 46 zemí světa. Nejpopulárnější světový muzikál Andrewa Lloyda Webbera FANTOM OPERY se v Praze objeví pouze na 10 unikátních představení, a to od 19. března 2025 v Kongresovém centru Praha. Tato ikonická inscenace bude hrána v původním anglickém znění s českými titulky s prvotřídním hereckým obsazením, které vystupovalo na některých z největších světových scénách. Nejslavnější muzikál Andrewa Lloyda Webbera je také jedním z nejúspěšnějších v historii entertainmentu. Představení již vidělo 160 milionů diváků ve 21 jazycích v 193 městech 46 zemí světa. Muzikál získal 70 hlavních divadelních cen, včetně sedmi cen Tony a čtyř cen Olivier, mezi kterými je i cena za nejlepší muzikál. Původní inscenace se otevřela na londýnském West End v roce 1987, kde se hraje nepřetržitě již 38 let. FANTOM OPERY byl napsán podle klasického románu Le Fantôme de L Opéra od Gastona Lerouxe odehrávajícím se v nádherné Paříži 30. let 20. století. Příběh vypráví osud hudebního génia známého jako ‚Fantom , který žije v hlubinách Pařížské opery. Fantom, uchvácen talentem a krásou mladé sopranistky Christine, jíž dává hodiny hudby a zpěvu, se bláznivě zamiluje a svou posedlostí zapříčiní sled dramatických událostí, plných žárlivostí, vášně a šílenství, aniž si je vědom Christineiny lásky k Raoulovi. Představení FANTOM OPERY se 100 herci, členy štábu a orchestru, úchvatnými scenériemi, dechberoucími speciálními efekty a více než 230 kostýmy ztvárnil některé z nejslavnějších a strhujících skladeb Andrewa Lloyda Webbera včetně Phantom of the Opera, Think of me nebo Music of the Night. Původní nahrávka s více než 40 miliony prodanými kopiemi po celém světě je nejprodávanějším albem všech dob. FANTOM OPERY je v Praze produkován společnostmi Broadway Entertainment Group a Vanity Club CZ, společností Arrangement a Really Useful Group. Původní londýnská a newyorská produkce pochází od Camerona Mackintoshe a The Really Useful Group Ltd. The Really Useful Group Ltd. je stoprocentně vlastněna Andrewem Lloydem Webberem a existuje za účelem produkce, licencí a propagace jeho vystoupení a hudby po celém světě, včetně některých nejúspěšnějších a nejdéle uváděných muzikálů jako je Fantom Opery, Kočky, Jesus Christ Superstar, Evita nebo Sunset Boulevard. VSTUPENKY ZDE 

Absolute Britney
28. 04. 2025
Absolute Britney

: 1777
Oslavte vynikající kariéru nezapomenutelné „Princezny popu“ Britney Spears v jedinečném představení s názvem „Absolute Britney“, ve kterém se představí talentovaná Lucy Rose. Lucy Rose se prosadila na hudební scéně jako kometa. Pozvedla slávu Britney na novou úroveň, a to nejen ve Spojeném království, ale po celém světě. Její tvrdá práce a oddanost své dive jí přinesly obdiv a uznání od diváků. Vystoupení „Absolute Britney“ představuje Lucy jako dokonalou imitátorku Britney Spears, včetně jejích ikonických kostýmů a nadčasových choreografií. Její schopnost napodobit hlas, styl a legendární taneční pohyby ji odlišuje od ostatních, přičemž nejen vizuální, ale také hlasem dokonale zosobňuje Britney Spears. Představení přinese nejikoničtější živá vystoupení Britney z její kariéry, včetně brilantních singlů jako „Baby One More Time“, „Toxic“, „Crazy“, „Oops... I Did It Again“, „Circus“, „Womanizer“, „Work B*tch“, „Lucky“ a mnoho dalších. Show „Absolute Britney“ je divácky poutavým zážitkem. Lucy je doprovázena živými vokály, instrumentální produkcí a vynikajícími hudebníky a tanečníky, kteří společně vytvoří nezapomenutelnou show světové úrovně.
 VSTUPENKY ZDE

Celtic Legends
03. 06. 2025
Celtic Legends

: 1370
Celtic Legends pocházejí z divokých a krásných hor Connemar v Irsku a cestovali po světě od svého vzniku. Jejich show, naplněnou tradiční irskou kulturou, můžete nyní zažít i ve své zemi. Představení s živou hudbou, tancem a zpěvem s ohledem na kulturu a starověkou historii vytváří úžasnou atmosféru, která přenese diváky do Irska, jeho kultury, jeho země, jeho hospod, jeho hudby a jeho srdce. Irský tanec zažívá v posledních letech velký comeback. Představení tradičního irského tance činí show reálnější tanečníci a hudebníci jsou kreativnější a dynamičtější, publikum je více zaangažováno a každý odchází z představení s pocitem, že byl jeho součástí, čímž lépe vnímá, o čem Irsko skutečně je. Všichni tanečníci Celtic Legends soutěžili na mezinárodní úrovni již od útlého věku a vyhráli mnoho různých ocenění, včetně mistrovství světa. Hudebníci z Celtic Legends jsou nejlepšími na světě, co se týče jejich virtuózních schopností a bezkonkurenční lásce ke svému umění. Choreografka Jacintha Sharpe má bohaté zkušenosti a je uznávána tanečníky po celém světě. Po několika turné vybrala to nejlepší ze všech vystoupení a vytvořila tak výraznější, živější a vzrušující styl irského tance. A tak skočila do šance připojit se ke Celtic Legends. Vytvořila tradiční kousky, které dokonale ladí s živým pódiovým zvukem, který muzikanti vytvoří. Složitá skupinová čísla doplňují volnější sólové skladby, které se staly hity show. Hudební režisér Celtic Legends Sean McCarthy je všeobecně považován za jednoho z nejlepších hráčů na dýmku Uilleann na světě. Sean byl šestkrát oceněn titulem Uilleann Pipes All-Ireland a třikrát za sebou vyhrál prestižní turnaj „Oireachtas na Gaeilge“. Sean vytvořil jedinečnou show – tradiční, živou a velkolepou, která se poprvé představí i v České republice.
 VSTUPENKY ZDE

© Kongresové centrum Praha, a.s.